Om Cathrine Oppenheim

HVEM ER CATHRINE OPPENHEIM?

Jeg er født i 1956 i København. Jeg har læst fremmedsprog og filologi på Universitetet sidst i 70'erne, og taget eksamen fra Danmarks Biblioteksskole i 1983 som Bibliotekar. I starten af 80'erne fik jeg lagt mit horoskop - og det var så forunderlig og betagende en oplevelse, at jeg derefter besluttede mig for at læse Astrologi. Jeg startede de astrologiske studier i 1983 og i 1988 bestod jeg diplomeksamen på Irene Christensen Instituttet. I August 1988 startede jeg min astrologpraksis på fuld tid. 2014 redaktør på Horoskopbladet "Stjernerne."

Undervisning

Siden 1988 har jeg undervist i astrologi og håndlæsning på kommunale aftenskoler og på Irene Christensen Instituttet. Jeg holder kurser i astrologi, håndlæsning og "Kreativitet". Jeg holder jævnligt astrologiforedrag bl.a. på Irene Christensen Instituttet med "Tidens Trend". Siden 1990, har jeg været fast skribent på Horoskopbladet "Stjernerne", hvor jeg bl.a. skriver kvartalshoroskoper og artikler - bl.a. "Dagens Danmark" til bladet. Derudover holder jeg kurser i "Kreativitet" på mit værksted i Taarbæk, lidt nord for København. At være og arbejde krativt er en drøm for mange og mange kunder ønsker at være kreative, men har brug for at komme igang, hvilket disse kurser er inspiration til.

Interesser

Jeg har altid interesseret mig for mystik og mytologi. Det er til fulde blevet dækket i mine astrologiske studier, hvor planetsymbolerne bærer den græske og romerske mytologi i sig. Senere hen er Religionshistorie kommet til som interesse og studium. Oldtidens og Babylonsk astrologi og astronomi fascinerer mig ligesom naturvidenskab er kommet ind i mit interessfelt, bl.a. i forbindelse med kunst og i min fordybelse af alle tings sammenhæng. Mystik, åndsvidenskab og spiritualitet er emner jeg studerer og forsker i og senest er jeg i fuld gang med at dyrke qigong, hvilket på mange måder kan kombineres med mine tanker og interesser for det astrologiske og mystiske i min verden. I 2004 begyndte jeg for alvor at male billeder og skrive - inspireret ud fra mine daglige meditationer om mystik, astrologi, atronomi og metafysik.

Læs mere under foredrag og kurser

Link til artikel

Artikler

Moder Teresa
Moder Teresa har gennem mange årtier været et ikon, en helgenfigur, men inderst inde nagede tvivlen.