Konsultation

Klassisk Personligt Horoskop

Dette personlige horoskop er et individuelt udregnet fødselshoroskop. I konsultationen indgår en personanalyse, hvor dine styrker og udfordringer gennemgås. Du er velkommen til at stille spørgsmål om akutte temaer og hændelser.

Derudover får du et (progressivt) årshoroskop med det kommende års prognose samt muligheder og tendenser for det kommende år.

Konsultationen varer cirka 1 1/2 - 2 timer. Pris: 1800,00 kr.-

Samtalen optages på en lydfil.

Konsultationen er mulig via Skype.

Progressivt (års) Horoskop

For dig som har fået lagt et personligt horoskop og som ønsker at følge det op med tendenser og muligheder for det kommende år. Hvad er der lagt op til og hvilke temaer er markante og udfordrende i året der kommer. I denne konsultation kan du få rådgivning om hvad og hvor du skal fokusere og hvilke tidspunkter af året, der egner sig til forskellige projekter og opgaver.

Konsultationen varer ca. 1 time.

Samtalen optages på en lydfil.

Pris 1000,00 - kr.

Konsultationen er mulig via Skype,

En omvendt Håndlæsning

For dig som ønsker at se nærmere på dig selv og dine ressourcer. Via denne konsultationsform får du et større og dybere perspektiv på dit liv lige nu og det som ligger foran dig i de kommende år. Målet er en stærkere fornemmelse og kontakt til det du gerne vil i dit liv.

Har du lyst til at få ideer og handleplaner til dit liv på en dybdegående måde, så er denne innovative konsultationsform konstruktiv, fremadrettet, opklarende og afklarende.

Via håndens spændende landskaber får du vist vejen, som fører dig frem og videre i din tilværelse. Udgangspunktet for konsultationen er inspiration, bevægelse og forandring.

Er du interesseret, så ring eller skriv og bestil en tid.

Konsultationen foregår på Taarbæk Strandvej 66 F, 2930 Klampenborg og varer 2 - 2 1/2 time, Pris: 1500,00 kr.

Telefonkonsultation.

Din situation lige nu, hvor du har et bestemt spørgsmål du gerne vil have svar på. Øjeblikshoroskopet giver svar.

Pris: 500,00 kr.-